Ginsmagning i Odense

Vil du give din far en smagfuld overraskelse og den mest uforglemmelige gave? Eller er du mere til at forkæle dig selv med et lærerigt og stemningsfyldt arrangement? Så er ginsmagning den skudsikre aktivitet, du kan tage afsted til alene eller i godt selskab med en god ven eller et familiemedlem.

Der afholdes smagning over hele Danmark, således også i Odense. Og der er nærmest statsgaranti for, at du kan få stimuleret dine smagsløg med den elskede og kraftfulde spiritus, som gin jo er.

Gin & Tonic cruise med Odense Åfart

Vil du smage lækre gin & tonic på Odense Å? Det både lyder og er super hyggeligt. Turen tager 1,5 timer og der bydes på 3 gin & tonic.

Hvordan foregår en ginsmagning?

Der findes flere typer af smagninger, der har en særlig spiritus i centrum. Ginsmagning skiller sig ud fra mængden, da det kan foregå på flere forskellige måder.

Måske er det en oplevelse, hvor du introduceres til diverse typer af gin i deres ublandede form. Eller det kan være en Gin & Tonic smagning, hvor gin’en præsenteres sammen med forskellige tonicvand.

Hvilken type arrangement du skal vælge, kommer an på, hvordan du foretrækker din gin. Mens nogle er til den rå gin, er der andre, som foretrækker den drinks-agtige version med gin kombineret med tonicvand. Det ene behøver dog ikke udelukke det andet.

Ofte vil der være chance for at opleve begge dele til en smagning, hvor det er gin, der er i centrum for oplevelsen.

Hvorfor tage til ginsmagning i Odense?

Uanset om det er gin, der er din foretrukne spiritus, eller om du udelukkende drikker den mixet med tonic eller i en cocktail, er der masser af viden og inspiration at opnå ved at deltage til en ginsmagning.

Der kan være adskillige årsager til at tage til ginsmagning. Det kan f.eks. være for at:

  • Blive skarpere til at smage og kende forskel på forskellige gin i fremtiden
  • Blive klar på, hvilken type gin du synes bedst om
  • Blive bevidst om, hvilken gin der egner sig bedst til din kommende fest
  • Give god gin i gave
  • Få en masse brugbare fif og gode råd til at eksperimentere med gin og lave de bedste drinks

Det eneste du skal tage med, til din ginsmagning, er nysgerrighed, interesse og godt humør.

Deltagerlisten består ofte af en lille gruppe af andre ginelskere og her vil I blive præsenteret for nogle af de mest udbredte typer af gin fra hele verden og så et par mere obskure mærker.

Når du smager forskellige slags gin, samtidig med at værten for arrangementet forklarer om ingredienser og fremstillingsproces, får du den bedste information vedrørende spiritussen.

Hvordan booker jeg ginsmagning i Odense?

Du kan booke dit arrangement på nettet. Det er en fordel for dig at gøre brug af et website, der kun gør sig i smagninger.

Her på tastings.dk får du stort kendskab til de forskellige barer, pubs, restauranter og beværtninger, som afholder ginsmagninger i Odense, og du får vigtig viden om, hvad de forskellige smagninger indeholder.

Når du har valgt restaurant eller bar, som skal arrangere event, er der blot tilbage at vælge dato og tidspunkt.

Prisen for en ginsmagning kan variere afhængig af den ugedag (og i øvrigt også indhold), du vælger: Hverdagene er som udgangspunkt de billigste sammenholdt med weekenderne.

Afholder du ginsmagninger i Odense?

Ejer du en restaurant eller et udskænkningssted i Odense eller forestår du ginsmagninger eller nogle af de andre smagninger, der findes her på tastings.dk, så skriv til mig. Jeg er sikker på, at vi kan finde en mulighed der er god for begge parter.

Gå til kontakt-siden >>