Whiskysmagning i København

Holder du også af den markante og tilfredsstillende, drik kaldet whisky, så er du ikke alene. Med et lille kursus i whiskysmagning er det ikke kun dine smagsløg, der får en oplevelse. Du får anledning til at smage på både de mere udbredte mærker af whisky og de sjældne flasker. På denne side finder du nemt din whiskysmagning i København.

Der stilles ikke krav om særligt kendskab til whisky. Alle kan være med, når bare passionen omkring drikken og nydelsen ved at smage den er tilstede.

Alt dette får du glæde af til en whiskysmagning

En smagsoplevelse med whisky indeholder meget mere og meget andet end bare muligheden for at smage 3-5 forskellige whiskyer.

Du kommer til at være i selskab med en dedikeret gruppe af ligesindede mennesker, der deler samme interesse for whisky som dig.

Oplevelsen fungerer ofte som et gavekort eller en booking, der gælder for 2 personer.

Dermed kan du medbringe din kæreste, din far, din veninde eller et andet tæt bekendtskab, som du vil dele oplevelsen i selskab med.

Når du har været på et kursus og har fået tips og tricks om de mest udbredte whiskyflasker og de mere obskure mærker, får du styr på:

  • Hvordan laves whisky?
  • Hvad forskellene er på hhv. whisky, bourbon og rye?
  • Hvad forskellene er på hhv. whisky, single malt og vattet malt?

Du introduceres til hver slags whisky af en importør eller forhandler af specialspiritus, der kort beretter om destilleringsmetode, historien om netop denne whisky og de forskellige mærker.

I forbindelse med din whiskysmagning kan du tit få mulighed for at købe én eller flere af de flasker, som du har smagt i løbet af aftenen, til en god tilbudspris.

Hvor afholdes whiskysmagning?

Leder du efter en whiskysmagning i København, kan du glæde et par eller dig selv og en god ven med en oplevelse til at blive klogere på whisky.

Der afholdes arrangementer på mange udskænkningssteder i Kbh.

Du kan også vælge selv at kontakte en restaurant og høre om det er muligt at arrangere en whiskysmagning i nær fremtid.

Er det en restaurant eller bar, der står for smagningen, bliver der oftest serveret snacks i forbindelse med præsentationen af de forskellige drikke.

OBS! Du skal formentlig reservere din plads til smagningen på forhånd, så værterne har mulighed for at planlægge whiskysmagningen, og alle deltagere får en skøn og hyggelig oplevelse.

Fordelene ved at deltage på en whiskysmagning i København

Holder du af et glas whisky på grund af den unikke smag, og vil du være bedre til at sammenligne og adskille de forskellige flasker, når du køber drikken?

En whiskysmagning er den perfekte anledning til at lære mere om skabelsen af whisky bedre at kende.

Du får kyndig vejledning og forklaring om, hvordan den ikoniske drik laves i forskellige lande. Og på forskellige måder.

Denne viden gør dig bedre til fremover at kunne identificere de flasker og mærker, du bedst kan lide.

Dermed er det slut med at købe ringe whisky og dit kendskab til whisky kan deles i godt samvær med et familiemedlem, der deler samme interesse som dig.

Find en whiskysmagning i København

Målet med tastings.dk er at gøre det nemt for dig som bruger, at finde netop den smagning du gerne vil have og i nærheden af hvor du bor.

Her på denne side er det så whiskysmagninger i København, men bor du et andet sted, er du velkommen til at kigge rundt på hjemmesiden.

Er du arrangør af whiskysmagninger i København, og ønsker du en side på tastings.dk som fremhæver dine smagninger, må du meget gerne kontakte os.