Vinsmagning i Århus

Nyder du og dine venner at drikke et glas vin, og synes I at det er sjovt at smage forskellige vine for at udvide kendskabet til de mange forskellige druer, vinregioner osv.?

Så er en vinsmagning den optimale gave til den eller de personer, der elsker at smage ny vin, og netop vinsmagninger i Århus er, hvad du finder her på siden.

Tastings.dk dækker her vinsmagninger på Trøjborg, i midtbyen, Åbyhøj, Viby, Tilst, Skejby, Hasle og alle de andre skønne steder i og omkring Århus. Og resten af Århus selvfølgelig.

kvinde nyder et glas rødvin - tastings.dk

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Denne vinsmagning er for dig, der vil lære at dufte til og vurdere vin.

Der smages på 6-7 vine i løbet af de 1,5-2 timer smagningen varer. Mellem vinene serveres brød og vand.

kvinde nyder et glas rødvin - tastings.dk

Vinsmagning hos Smagførst

Smag 7-9 lækre vine ved vinsmagning hos Smagførst i Aarhus og få historierne om dem, samt gode samtaler om vin generelt.

Der serveres vand og brød til at rense smagsløgene.

kvinde nyder et glas rødvin - tastings.dk

Vin og Petanque

Skal du prøve en anderledes vinsmagning, så er vin og petanque det åbenlyse valg.

Du får snacks, 3 glas vin og 55 minutters petanque.

Strik & Drik hos BARe Vin

Her er der virkelig en mulighed for at kombinere hyggelige oplevelser. 3 glas vin og gode historier dertil.

Og så strikker du samtidig med. Det kan da umuligt fejle?

Vinbanko hos BARe Vin

Vinsmagning og bankospil. Det lyder som en ren vinderkombination.

Det varer 2-3 timer og du får smagt 5 forskellige vine til 5 runder med banko. Du får også 3 bankoplader og der er flotte gevinster.

Vin & Tapas hos BARe Vin

2,5 time med tre forskellige vine og tapas der passer til. Så bliver det da nærmest ikke mere hyggeligt.

Champagnesmagning for 2 - find det på tastings.dk

Pil-selv-rejer og vin

Hvad siger du til 2,5 timer med hvidvin og rosé + skønne pil-selv-rejer?

Champagnesmagning for 2 - find det på tastings.dk

Spis på Michelin restauranten Substans

Her har du mulighed for at få bord på Michelin restauranten Substans i Århus. Der er flere mulige menuer ligesom du kan vælge en god vinmenu til maden.

Hvordan foregår en vinsmagning i Århus?

rødvin i glas klar til vinsmagning - tastings.dk

Når du skaffer adgang til en vinsmagning, hører det til sjældenhederne, at du ikke forud for arrangementet kan blive klogere på, hvilke vine der er på programmet.

Dermed ved du, om det er vin fra Italien, Australien, Frankrig eller et fjerde land.
Mange lande producerer heldigvis god og spændende vin, så du kan se frem til masser af fantastiske smagsoplevelser, når du deltager i vinsmagninger.

Om du er kender eller nybegynder er ikke væsentligt. Så hellere gå til arrangementet med et åbent sind og villige smagsløg.

At kende forskel på druerne, årgange og alt det andet nørdede omkring vin, skal du nok lære hen ad vejen, så længe du har passionen og ønsket om at lære mere om vin.

Vinene præsenteres af en connoisseur, en sommelier eller f.eks. en vinhandler, som ved så godt som alt om det vin, du skal smage på.

Det er connoisseurens opgave at give dig en lækker oplevelse, når du smager på vinen, og det sker oftest ved en præsentation af vinens område, de vindruer der benyttes og alle de andre små detaljer, der er med til at give dig de bedste forudsætninger for at få en god oplevelse.

Vinsmagning er typisk for to

vinsmagning for 2

At bestille eller købe et gavekort til en vinsmagning er tit en oplevelse for 2 personer. Det er derfor super velegnet som gave til din partner, kæreste, kone, mand eller anden person med en sublim oplevelse i vinens finurlige og nogle gange sågar overvældende verden.

Og hvem vil ikke gerne have en god oplevelse med en person der betyder noget særligt?

Det vil de fleste rigtig gerne.

Hvad kan du få ud af en vinsmagning?

Men hvad får man egentlig ud af at deltage ved vinsmagninger udover det åbenlyse med at smage forskellige vine? Her får du 5 vigtige grunde:

  1. Her starter din vinsamling
  2. Du kan genkende god vin og gode tilbud i butikkerne
  3. Invitér en særlig person med så I kan dele oplevelsen
  4. Måske skal du snart holde fest og du ønsker at finde vin til festen
  5. Du lærer formentlig meget nyt om vin, og om dine egne smagspræferencer

Nogle af os deltager i vinsmagninger fordi de er nysgerrige eller bare for at få nogle fornøjelige timer, hvor der smages på lækker vin. Andre deltager i mere praktisk eller teknisk øjemed.

Det kunne f.eks. være fordi du ser vinen som en investering og håber på at score en fortjeneste på salget i sidste ende.

Er dét planen, så skal du fokusere på at udvikle din evne til at opdage vin af høj kvalitet. Og denne vin skal kunne udvikle sig i flasken ved kun at blive opbevaret under optimale forhold.

kvinde nyder et glas rødvin - tastings.dk

Hvad koster en vinsmagning i Århus?

Er du ude efter en god deal på vinsmagning, så husk at vins kvalitet og pris ofte er to sider af samme sag.

Vil du have den definitivt bedste og mest eksklusive vinsmagning i Århus, så skal du nok holde øje med de forskellige anerkendte sommeliers og deres vinsmagninger.

Endnu et fif vil være, at hvis du søger vinsmagninger for f.eks. rødvin, så lad være med at smide penge efter en vinsmagning, der indeholder både rødvin, hvidvin, rosévin m.m.

Du får altid den bedste smagsoplevelse ved at undersøge vin forud og gøre op hvad du er ude efter.

Skal du give vinsmagningen i gave, så kan du være lidt mere casual i forhold til indholdet, men ved du hvad modtageren kan lide, så tænk dette med ind i dit valg.

Prisen på en vinsmagning har også noget at gøre med, hvor længe begivenheden varer, hvor mange vine der skal smages og hvilke rabatter deltagere får ved at være med. Så tjek de mange forskellige vinsmagninger i Århus her på tastings.dk og bliv meget klogere på hvad en vinsmagning koster.

Vinsmagninger med snacks koster lidt mere, men har den klare fordel, at du kan finde ud af, hvordan en bestemt vin fungerer sammen med mad.

Få DIN vinsmagning med her på tastings.dk

Arrangerer du vinsmagninger og kan du se en fordel i at din vinsmagning vises her på siden kontakt mig her på tastings.dk.