Kaffesmagning i København

Mange indbyggere i København vil nævne kaffen som den ypperste nationaldrik. 

Det er den varme, koffeinindeholdende drik, som giver den gode start på dagen, og som giver velvære, energi og fokus både eftermiddag og aften. 

Har du ligesom mange tusinde andre københavnere en forkærlighed for god kaffe, vil en kaffesmagning være den perfekte oplevelse, gave, selvforkælelse eller overraskelse. 

Du kan tage afsted til en kaffesmagning i København alene, eller du kan invitere en god ven, et familiemedlem eller en kollega med og derigennem bond’e på en ny måde.

Kaffekursus hos Kontra Coffee i København

Oh yes, så er det tid til at lære mere om kaffe, da Kontra Kaffe indbyder til kaffesmagning. kan du heller ikke få nok kaffe, så er dette kaffekursus lige noget for dig.

Latte Art Kursus ved Kontra Coffee i KBH

Vil du også gerne kunne kræse lidt ekstra for dine gæster? Så er kunsten latte art måske noget for dig. Servér kaffen med små kunstværker i skummet. Du kan lære det hos Kontra Kaffe.

Baristakursus hos Kontra Coffee i København

Har du en indre barista, der kæmper for at blive sluppet fri? Med dette baristakursus hos Kontra Kaffe præsenteres du for espressobrygning, latte art, tamping, formaling og meget mere.

Kaffekursus ved Coffee Collective

2,5 times kaffekursus inkl. kaffesmagning og gennemgang af flere forskellige bryggemetoder inkl. aeropress, stempelkande og filterkaffe.

Hvad indeholder en kaffesmagning typisk?

For de garvede kaffedrikkere, er den sorte, varme og nydelsesfulde drik en uundværlig del af hverdagen, men af og til er der dermed brug for at nuancere og udfordre smagsløgene. 

Vil du have inspiration til selv at finde nye kaffebønner, er kaffesmagning den perfekte opstart. 

På kurset kommer du blandt andet til at lære om:

  • De bedste sorter
  • De ideelle dyrkningsforhold
  • De forskellige produktionsmetoder
  • Ristning og brygning 

Måske går du med en drøm om selv at kunne brygge den dejligste kop kaffe, som vil glæde venner og gæster eller det kan være, du vil have inspiration til at købe specialkaffebønner fremover, der passer til dine præferencer for aroma.

Uanset om det er det tekniske med at brygge kaffe, eller om det er kærligheden til de mange smagsvarianter, der tænder din kaffeglød, kan du blive mere oplyst med et kursus i kaffens univers.

Hvem har glæde af en oplevelse med kaffesmagning i København?

Alle kan deltage i en kaffesmagning, hvor deltagerne deler passionen om de vidunderlige kaffebønner. 

Oplevelsen kan være en gave, eller det kan blive den pragtfulde aktivitet på en hverdag eller i en weekend. 

Du bestemmer, hvem der skal have glæde af smagningen, og hvor mange mennesker, der skal deltage, og der er nærmest garanti for at komme til at glæde et kaffeelskende menneske, når du forærer vedkommende et gavekort til en kaffesmagning. 

Du køber oplevelsen på nettet, hvor du kan vælge imellem en masse forskellige kaffesmagninger, der finder sted overalt i Danmark og ikke mindst i KBH. 

Du behøver ikke at vide ret meget om kaffe for at få glæde og udbytte af et kursus. Alle kan være med.

Sådan foregår kaffesmagning

Et kursus med smagning af kaffe varer typisk omkring 2 til 2,5 time. På den tid bliver du præsenteret for særligt udvalgte kaffebønner. 

Du vil opleve smage, som du kender til, og du vil blive overrasket, når du får anledning til at stifte bekendtskab med nogle af de mere sjældne og eksklusive bønner i verden. 

Det er ikke kun den gode og lærerige oplevelse, du kan tage med hjem som værdi. Deltager du sammen med en god ven eller et familiemedlem, vil der også være bonding og gode minder at tage med i bagagen. 

Samtidig vil der ofte være mulighed for at købe nogle af de smagte kaffer, som du kan præsentere derhjemme. 

Afholder du kaffesmagninger i København?

Ejer du en beværtning, café eller et udskænkningssted i København eller forestår du kaffesmagninger eller nogle af de andre smagninger, der findes her på tastings.dk, så skriv til mig.

Jeg er sikker på, at vi kan finde en mulighed der er god for begge parter.

Gå til kontakt-siden >>