Kaffesmagning i Århus

Mange danskere vil nævne kaffen som deres vigtigste drik. Det er den varme, koffeinholdige drik, som giver den gode start på dagen, og som kan være med til at bringe velvære, energi og fokus både eftermiddag og aften.

Er du en af de danskere, der har en forkærlighed for den gode kaffe, vil et kursus om netop denne drik være en fantastisk oplevelse, gave, selvforkælelse eller overraskelse.

Du kan tage afsted til en kaffesmagning i Århus alene, eller du kan invitere en god ven, et familiemedlem eller en kollega med og derved have en at dele minder og oplevelse med.

Find en lækker kaffesmagning på tastings.dk

Kursus i sort kaffe hos Street Coffee i Århus

Hvad indeholder et kursus i Århus med smagning af kaffe?

For de inkarnerede kaffedrikkere, er den sorte, varme og nydelsesfulde drik en uundværlig del af dagen. Af og til er der således behov for at nuancere og udfordre smagsløgene.

Vil du have inspiration til selv at finde nye kaffebønner, er kaffesmagning den perfekte opstart.

Til smagningen kommer du blandt andet til at lære om:

  • De bedste sorter
  • De optimale dyrkningsforhold
  • De forskellige produktionsmetoder
  • Ristning og brygning

Det kan være, du går med et ønske om selv at kunne brygge den mest tilfredsstillende kop kaffe, som vil glæde venner og gæster.

Eller det kan være, du vil have inspiration til at købe de helt rigtige kaffebønner fremover, der passer til dine præferencer for aroma.

Uanset hvad det er, der tænder din kaffeglød, kan du udvide horisonten med en god kaffesmagning.

​Hvem har glæde af en oplevelse med kaffesmagning?

Det er muligt for alle og enhver at være med til et kursus i Århus, hvor alle deltagere deler passionen om de vidunderlige kaffebønner.

Oplevelsen kan være en gave, eller det kan blive den afkoblende aktivitet på en hverdag eller i en weekend.

Du bestemmer, hvem der skal have glæde af oplevelsen, og hvor mange mennesker, der skal deltage.

Der er garanti for at komme til at glæde et kaffeelskende menneske, når du forærer personen et gavekort til en kaffesmagning i Århus.

Du booker oplevelsen på nettet, hvor du kan vælge imellem en masse forskellige kaffesmagninger, der finder sted i Århus.

Du behøver ikke at vide ret meget om kaffe for at få glæde og udbytte af en smagning. Alle kan deltage!

​Sådan foregår kaffesmagning

Et kursus med smagning af kaffe varer typisk omkring 2 til 2,5 time.

På den tid bliver du præsenteret for særligt udvalgte kaffebønner. Du vil opleve smage, som du kender til, og du vil blive forbavset, når du får anledning til at stifte bekendtskab med nogle af de mere sjældne og eksklusive bønner i verden.

Det er ikke kun den gode og lærerige oplevelse, du kan tage med hjem som værdi. Deltager du sammen med en god ven eller et familiemedlem, vil der også være kvalitetstid og minder for livet at tage med i bagagen.

Samtidig vil der ofte være mulighed for at købe nogle af de smagte kaffer, som du kan glæde dine gæster med derhjemme.

Afholder du kaffesmagninger i Århus?

Ejer du en beværtning, café eller et udskænkningssted i Århus eller forestår du kaffesmagninger eller nogle af de andre smagninger, der findes her på tastings.dk, så skriv til mig.

Jeg er sikker på, at vi kan finde en mulighed der er god for begge parter.

Gå til kontakt-siden >>