Vinsmagning København

Nyder du, din partner, dine venner og/eller din familie et godt glas vin, og kan I godt lide at smage forskellige vine for at udvide kendskabet til de mange forskellige druer, vinregioner osv.?

Så er en vinsmagning den perfekte gave til den eller de personer, der ønsker at smage ny vin, og netop vinsmagninger i Kbh er, hvad du finder her på siden. 

Tastings.dk dækker her vinsmagninger på Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, i Kødbyen, på Christianshavn og Amager og Frederiksberg. Og resten af Storkøbenhavn selvfølgelig.

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Denne vinsmagning er for dig, der vil lære at dufte til og vurdere vin.

Der smages på 6-7 vine i løbet af de 1,5-2 timer smagningen varer. Mellem vinene serveres brød og vand.

Vin- & ostesmagning

Hvis noget hører sammen som fod i hose, så er det vin og ost.

O.M. Nielsen introducerer og serverer 6 vine og 6 oste og du lærer at sætte vin og ost sammen til store smagsoplevelser.

Dansk naturvin hos Dammbergs Ølmagasin

Her får du 2 timers vinsmagning i hyggelige omgivelser hos Dammbergs, hvor du smager på 4 dejlige, danske naturvine.

Vinsmagning & Tapas hos Sydhavnens Vinbar

Smagning af 4 vine med tilhørende gode og underholdende historier.

Og så Sydhavnens Vinbars legendo tapas med dejligt charcuteri, brød m.m.

Smageaften med Andersen Winery

Så er det tid til virkelige lækkerier. Andersen Winery disker op med 7 forskellige vine fra eget vineri og skulle du forelske dig i en eller flere vine, er det muligt at købe nogle flasker med hjem.

Smageaften med Andersen Winery i København

Wine & Dine at The Pescatarian

Et dejligt måltid med lækker vin til. Behøver man så egentlig mere? Smagssansen udfordres her på både mad- og vinfronten.

Hvordan foregår en vinsmagning i Kbh?

rødvin i glas klar til vinsmagning - tastings.dk

Når du køber adgang til en vinsmagning, er det sjældent, at du ikke på forhånd kan danne dig et indtryk af, hvilke vine der er på programmet. Dermed ved du, om det er vin fra Italien, Chile, Frankrig eller et fjerde land. 

Mange lande laver heldigvis god og spændende vin, så der venter dig masser af lækre smagsoplevelser, når du køber adgang til vinsmagninger.

Dit kendskab til vin forud for vinsmagninger er ikke så vigtigt. Så hellere gå til begivenheden med et åbent sind og villige smagsløg.

Det der med at kunne kende forskel på druers smag, årgange og alt det andet nørdede omkring vin, skal du nok lære henad vejen, så længe du har passionen og ønsket om at lære mere om vin.

Vinene præsenteres af en connoisseur, en sommelier eller f.eks. en vinhandler, som ved så godt som alt om vin, og som kan gøre dig klogere på de vine, du skal smage på.

Det er connoisseurens opgave at give dig en god oplevelse, når du smager på vinen, og det sker typisk ved en præsentation af vinens område, de vindruer der benyttes og alle de andre små detaljer, der giver dig de bedste betingelser for at smage vinen.

Vinsmagning er typisk for 2

vinsmagning for 2

At bestille eller købe et gavekort til en vinsmagning er ofte en oplevelse for 2 personer. Det betyder at du nemt kan glæde din partner, kæreste, kone, mand eller anden person med en lækker oplevelse i vinens forunderlige og nogle gange sågar overvældende verden.

Og hvem vil ikke gerne have en god oplevelse med en person der betyder noget særligt?

Det vil de fleste rigtig gerne.

Hvad kan du få ud af en vinsmagning?

Men hvad får man egentlig ud af at deltage ved vinsmagninger udover det åbenlyse med at smage forskellige vine? Her får du 5 gode grunde:

  1. Du kan begynde at samle på god vin
  2. Du styrer nemt udenom dårlig vin fremover
  3. Invitér en særlig person med så I kan dele oplevelsen
  4. Måske skal du snart holde fest og du ønsker at finde vin til festen
  5. Du lærer forhåbentlig en hel masse om vin, og om hvad du kan og ikke kan lide fremover

Nogle mennesker deltager i vinsmagninger af ren og skær nysgerrighed eller bare for at få nogle fornøjelige timer, hvor der smages på lækker vin. Andre deltager i mere praktisk eller teknisk øjemed.

Det kunne f.eks. være fordi du ønsker at investere i vin, lade tiden gå og derved få den vin man har købt stige i pris og så score en fortjeneste på salget i sidste ende. 

Er dét planen, så skal du fokusere på at udvikle din evne til at opdage vin af høj kvalitet. Og denne vin skal kunne udvikle sig i flasken ved blot at blive opbevaret under optimale forhold.

kvinde nyder et glas rødvin - tastings.dk

Hvad koster en vinsmagning i København?

Leder du efter et tilbud på vinsmagning, så husk at vins kvalitet og pris ofte er to sider af samme mønt.

Er du ude efter den definitivt bedste og mest eksklusive vinsmagning i København, så skal du nok holde øje med de forskellige top sommelier og deres vinsmagninger.

Endnu et tip vil være at hvis du søger vinsmagninger for f.eks. rødvin, så lad være med at smide penge efter en vinsmagning, der indeholder både rødvin, hvidvin, rosévin m.m.

Det giver dig altid den bedste oplevelse at researche vin på forhånd og gøre op hvad du er ude efter.

Er det fordi du giver vinsmagningen i gave, så kan du være lidt mere afslappet i forhold til indholdet, men kender du gavemodtagerens præferencer, så tænk dette med ind i dit valg.

Det gode ved at vælge en vinsmagning i København er, at udvalget også formentlig er Danmarks største, da København jo er vor hovedstad og landets største by.

Prisen på en vinsmagning kommer samtidig an på eventets varighed, hvor mange vine der skal smages og hvilke fordele/rabatter deltagere får ved at være med. Så tjek de mange forskellige vinsmagninger i København her på siden og bliv meget klogere på prisniveauet.

Vinsmagninger med mad eller snacks koster også lidt ekstra, men har den klare fordel, at du kan finde ud af, hvordan en bestemt vin fungerer sammen med mad.

Få DIN vinsmagning med her på siden

Arrangerer du vinsmagninger og kan du se en fordel i at din vinsmagning nævnes her på siden er du meget velkommen til at kontakte mig her på tastings.dk.